Artykuły
Postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego
UWAGA!
Informujemy, że od grudnia 2019r. ogłoszenia dotyczące zamówień realizowanych we wszystkich trybach umieszczane są na stronie BIP: http://bip.zcemip.szczecin.pl/
Zakup i dostawa wędlin oraz wyrobów mięsnych do stołówki szkolnej Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej na 2020 rok
<dodano 04.12.2019>
Dostawa podręczników oraz pomocy dydaktycznych w ramach projektu pn.: "Nauczanie języka sąsiada od przedszkola do zakończenia edukacji – kluczem do komunikacji w Euroregionie Pomerania", współfinansowanego w zakresie Programu współpracy Interreg VA Meklemburgia – Pomorze – Przednie/Brandenburgia/Polska w ramach celu „Europejska Współpraca Terytorialna” Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego (EFRR)"
<dodano 23 maja 2019r.>
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Formularz oferty dla części II
Formularz oferty dla części III
Kalkulacja cenowa dla części I
Kalkulacja cenowa dla części II
Kalkulacja cenowa dla części III
„Dostawa odzieży roboczej w projekcie: Czas na zawodowców – wzrost jakości kształcenia zawodowego szczecińskich szkół” – postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy o wartości zamówienia poniżej kwot określonych w przepisach wyd. na podstawie art.11 ust.8 (dodano 08.05.2019r.)
Protokół otwarcia kopert (dodano 14 stycznia 2019r.)
„Zakup i dostawę nabiału i jego przetworów do stołówki szkolnej Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej na 2019 rok”
<dodano 04.01.2019r.>
„Zakup i dostawę wędlin i wyborów mięsnych oraz na nabiał i jego przetwory do stołówki szkolnej Zachodniopomorskiego Centrum Edukacji Morskiej
i Politechnicznej na 2019 rok” <dodano 06.12.2018r.>
Dostawa odzieży roboczej w projekcie: "Czas na zawodowców – wzrost jakości kształcenia zawodowego szczecińskich szkół” –postępowanie prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego na dostawy o wartości zamówienia poniżej kwot określonych w przepisach wyd. na podstawie art.11 ust.8 (dodano 19 czerwca 2018r.)
Protokół otwarcia kopert (dodano 20 grudnia 2017r.)
Zakup i dostawę wędlin i wyrobów mięsnych oraz nabiał i jego przetwory do stołówki szkolnej ZCEMiP
(dodano 1 grudnia 2017r.)
- SIWZ
- Załącznik 1a - KALKULACJA CENOWA PRODUKTÓW
- Załącznik 1b - KALKULACJA CENOWA PRODUKTÓW
- załącznik nr 1 - FORMULARZ OFERTY
- załącznik nr 2 - OŚWIADCZENIE WYKONAWCY O BRAKU PODSTAW WYKLUCZENIA
- załącznik nr 3 - WZÓR UMOWY