Certyfikat Systemu Zarządzania Jakością dla Kształcenia Morskiego
https://www.gov.pl/web/koronawirus
https://www.mp.pl/pacjent/choroby-zakazne/aktualnosci/225676,koronawirus-najnowsze-informacje
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM EDUKACJI MORSKIEJ I POLITECHNICZNEJ –
PLAN POSTĘPOWAŃ O UDZIELENIE ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH NA 2019 ROK
Lp |
Przedmiot zamówienia |
Rodzaj zamówienia |
Przewidywany tryb udzielenia zamówienia |
Orientacyjna wartość zamówienia |
Planowany termin wszczęcia postępowania w ujęciu kwartalnym |
1. |
Realizacja zajęć specjalistycznych w Akademii Morskiej zgodnie z programem nauczania i Konwencją STCW |
Usługa |
Usługa społeczna |
190 000 |
II |
2. |
Praktyka morska dla uczniów klas II i III Technikum Morskiego i Politechnicznego z transportem |
Usługa |
Usługa społeczna |
1 150 000 |
I |
3. |
Zakup odzieży roboczej dla uczestników projektu „Czas na zawodowców” |
Przetarg |
Przetarg nieograniczony |
30 400 |
II |
4. |
Zakup mięsa i przetworów do stołówki szkolnej |
Przetarg |
Przetarg nieograniczony |
146 595,80 |
IV |
5. |
Realizacja usług prowadzenia zajęć pozalekcyjnych z języka niemieckiego w przedszkolach, szkołach podstawowych, oddziałach gimnazjalnych oraz szkołach ponadgimnazjalnych, będących oświatowymi jednostkami budżetowymi Gminy Miasto Szczecin w ramach projektu pn. „Nauczanie języka sąsiada od przedszkola do zakończenia edukacji – kluczem do komunikacji w Euroregionie Pomerania” |
Usługa |
USŁUGI SPOŁECZNE na podstawie art. 138o Ustawy PZP, |
1.307.394,00 |
I |
6. |
j. w – postępowanie uzupełniające |
Usługa |
USŁUGI SPOŁECZNE na podstawie art. 138o Ustawy PZP, |
21.700,00 |
III |
7. |
„Dostawa podręczników oraz pomocy dydaktycznych w ramach projektu pn.: „Nauczanie języka sąsiada od przedszkola do zakończenia edukacji – kluczem do komunikacji w Euroregionie Pomerania”, współfinansowanego w zakresie Programu współpracy Interreg VA Meklemburgia – Pomorze – Przednie/Brandenburgia/Polska w ramach celu „Europejska Współpraca Terytorialna” Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego (EFRR)” |
Przetarg Dostawy |
Przetarg nieograniczony |
164.500,00 |
II |
Szczecin, 27.02.2019r.
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska".
J.Piłsudski
Zgodnie z ustawą z dnia 12 lutego 2010 roku o zmianie ustawy o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne oraz niektórych innych ustaw (dziennik ustaw z 16 marca 2010 nr 40 poz. 230) z dniem 17 czerwca 2010 wszystkie podmioty świadczące usługi publiczne są ustawowo zobowiązane do umożliwienia interesantom wnoszenia ich wniosków w formie dokumentów elektronicznych poprzez Elektroniczną Skrzynkę Podawczą podmiotu realizującego zadanie publiczne, założonej i wyposażonej w zestandaryzowane formularze elektroniczne na ePUAP.
W celu skorzytania z ePUAP niezbędne jest spełnienie dwóch warunków:
Informujemy, że dniach 30.08-01.09.2019 r. (piątek - niedziela), zostanie zorganizowany biwak integracyjny dla klas pierwszych wojskowych.
Biwak będzie zlokalizowany w bazie harcerskiej w Binowie.
Do udziału w biwaku, wszyscy uczniowie powinni być ubezpieczeni od NNW i OC. Koszt biwaku, to 150 PLN (płatne na miejscu).
Piątek - 30.08.2019
do 10.00 - Zakwaterowanie młodzieży, która będzie mieszkać w Internacie przy ulicy Hożej 6. Wyjście ze szkoły najpóźniej o godzinie 10.30 pod opieką wychowawcy i przejazd na punkt zbiórki w Podjuchach.
12.00 – Zbiórka uczestników biwaku na pętli MZK w Szczecinie-Podjuchach (młodzież ma posiadać wyposażenie przy sobie).
12.00-15.00 – Przemarsz przez Puszczę Bukową do Binowa.
15.00-16.30 – Zakwaterowanie w Binowie ( namioty), Toaleta, Obiad.
16.30-19.00 – Zajęcia: Musztra i regulaminy wojskowe.
19.00 – Kolacja.
20.00 – Ognisko integracyjne.
22.00 – Capstrzyk.
Sobota- 31.08.2019
8.00 – Pobudka, Zaprawa poranna, Toaleta.
9.00-10.00 – Śniadanie.
10.00 –Trasa z zespołowymi zadaniami/zabawami integrującymi
15.30 -17.00 – Obiadokolacja.
17.00- 18.00 – Przygotowanie ogniska.
18.00 -22.00 – Ognisko integracyjne.
22.00– Capstrzyk.
Niedziela - 01.09.2019
8.00 – Pobudka, Zaprawa poranna, Toaleta.
9.00-10.00 – Śniadanie.
10.00 - 14.00 - Gra terenowa ASG.
14.00-15.00 – Przemarsz do Podjuch na pętlę autobusową.
Odbiór dzieci w Podjuchach o 15-tej lub w uzasadnionych przypadkach w Binowie o 14-tej.
WYPOSAŻENIE NA BIWAK
Umundurowanie :
Dodatkowe przedmioty:
AKTUALIZACJA WIEDZY Z ZASADY OPRACOWANIA I WDROŻENIA SYSTEMU KONTROLI WEWNĘTRZNEJ OPARTEGO NA PROCEDURACH HACCP Z ZAKŁADACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO TYPU ZAMKNIĘTEGO
Informacje o szkoleni
Czas trwania szkolenia: 8 godz.
Prowadząca:
Agnieszka Potocka – zarządzanie bezpieczeństwem żywnościowym oraz zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Wieloletni pracownik Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej w Szczecinie. Specjalista z dziedziny technologii żywności, wieloletni staż pracy w inspekcji sprawującej nadzór nad zakładami produkującymi i wprowadzającymi do obrotu artykuły spożywcze. Biegła znajomość prawa żywnościowego UE i krajowego, systemów zarządzania jakością w zakładach branży przemysłu spożywczego.
Program szkolenia:
Po ukończonym szkoleniu uczestnicy otrzymują zaświadczenie na podstawie § 18 ust. 2 rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (Dz. U. z 2014 r. poz.622).
Cena: W cenie serwis kawowy oraz zaświadczenie.
W przypadku opłacenia szkolenia ze środków publicznych, szkolenie zwolnione jest z podatku VAT na podstawie art. 43 ust. 1 pkt 29 lit. c ustawy o VAT.
Termin: 9 listopada 2017 r. (czwartek) godz. 9.00-15.00
Miejsce: ulica Hoża 6, Szczecin
Kontakt:
Ośrodek Doskonalenia i Dokształcania Zawodowego nr 5
Zachodniopomorskie Centrum Edukacji Morskiej i Politechnicznej w Szczecinie
tel. 91 4316100 tel./fax 914282498
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
Oświadczenie o zwolnieniu z podatku VAT
- Branżowa Szkoła I stopnia -
- LO dla Dorosłych - Szkoła Policealna dla Dorosłych -
UWAGA! Korzystając z witryny bez zmiany ustawień przeglądarki wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. W każdej chwili możesz zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o ich zapisywaniu. Kliknij, aby dowiedzieć się więcej o Polityce Cookies: http://bip.zcemip.szczecin.pl/dokumenty/menu/23 . Zamknij ostrzeżenie